2007-01-10

Ja, jäklar...

Kändes som det nästan var full storm ute i går kväll och i natt...

Jäklar vad det blåste ! Jag var ute med hunden en lång stund i går kväll och gick... det var långt ifrån kallt, men det blåste rejält bland träden utefter den väg jag gick.

Flera mindre träd hade blåst omkull och man tappade bitvis andan när vinden ändrade riktning och blåste rakt mot ansiktet...

Strax innan det var dags att krypa ner i sängen blev jag dessutom tvungen att göra en insats ute på altanen också... den stora gröna pressenning som vi har över utemöblerna m.m. var på väg att blåsa bort mot egna okända öden... den smattrade nästan som en helikopter av vinden i den mörka natten...

Och som om det inte vore nog... min yngsta dottern vaknade flera gånger under natten... rädd för att en, kraftigt vajande flaggstång strax intill vårt hus, skulle blåsa ner och ramla rakt in i fönstret...

Till slut somnade hon dock och även jag fick i alla fall möjlighet till några timmars välbehövlig skönhetssömn ;-)

Mycket möten på förmiddagen idag... men gör väl ett försök att återkomma lite senare idag...

Ha en fin onsdag !

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du Tierra instämmer med dig vilken natt.. Men vi slapp ströavbrott här i vår lilla stad i alla fall.. Annars gör dom inget annat än tjatar om alla strömavbrott på nyheterna hela tiden..
Min nya sida åkte i sopporna igår gillade den inte riktigt..
Men man måste ju testa eller hur..
Lycka till med din nya tatuering..
Kram Nicki

Anonym sa...

Blåste enormt här...
Hunden som du vet har en lite hängade svans.... Han hade svansen upp över ryggen när det blåste bakifrån *skrattar* DET gillade han inte alls..
Vi slapp också strömavbrott men mamma hade visst ingen ström i natt. Gör inte så mkt på natten då ska man SOVA sa jag till henne..
Är så nyfiken på att få se när du fått tatueringen på DIN arm.. Ska bli kul att se ist för ritat på ett papper.. Liiite avis är jag allt men min tid kommer.. Om minde än en månad får jag ju min..
Ha det gott bland mötena idag
C