2007-04-10

Döden & livet...

Åhhh, jag såg en sån härlig film igår kväll... om DÖDEN, LIVET och kärleken... en film som jag är helt övertygad om att fler kommer gilla... inte en av de nyaste filmerna (fr. 2005) men vad gör det...

Det är i alla fall en film jag starkt rekomenderar att er se !

Designern Drew Baylors projekt har bidragit till en miljonförlust hos företaget han är anställd på, han får sparken och i samma veva får han veta att hans pappa avlidit.

Djupt deprimerad återvänder han till sin hemstad, den lilla hålan Elizabethtown i Kentucky för att ta hand om alla detaljer kring begravningen. På flygresan dit möter han den unga flygvärdinnan Claire, och kanske... är livet inte är helt becksvart ändå.

Från Oscar®-belönade Cameron Crowe kommer "en mäktig mix av rock 'n' roll och klassisk romantisk komedi".

Orlando Bloom har huvudrollen i denna livsbejakande och rörande berättelse där han spelar Drew Baylor, en lovande designer vars liv rasar samman på en enda dag. På sin väg till Elizabethtown för att besöka sin familj träffar han Drew Claire (Kirsten Dunst).

Hon är vacker, har ett smittande glatt humör och är fast besluten att bli tjejen som guidar Drew på resan hem... och lär honom vad det innebär att leva och älska på vägen.

Någon gång då och då lyckas en film kombinera hjärta, humor, fantastisk musik och en oförglömlig berättelse...


2 kommentarer:

Anonym sa...

tassar in för att lämna en varm kram.../Anna-karin

Anonym sa...

Den verkar bra:) Hoppas ledvärken känns bättre snart.
Ha det fint!