2006-10-19

Framåt...

Ja, måste nog erkänna det... det går framåt... några av "bollarna" har ramlat ner, på sin plats... och det känns ganska bra faktiskt.

Skönt att se några ljuspunkter trots allt... i det annars så kompakta höstmörkret. Jag ser dessutom fram mot lördag... kommer med stor sannolikhet att, för första gången på länge, få en möjlighet till att ta några kalla öl med några kompisar under trevliga former.

Kanske är det så här livet är för det mesta, rejält neråt en period... för att sedan komma in i en annan fas av relativt lugn och positiva känslor... och som det ser ut just nu kommer även nästa vecka ut att bli både intressant och givande.

Nej, dags att gå bort och ta en kopp kaffe... med lite tur kanske det till och med finns något till att tuga på...


Ha en fin torsdagskväll !

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Tierra!

Ja, visst är det så... Livet är ebb & flod... Det förändras hela tiden och tveklöst finns det en djup mening med skiftningarna.

Inte alla upptäcker det... Inte alla följer livets tidevarv, med öppna sinnen. Inte alla förstår det, det att slipas i smärta, att det stärker den sanna, äkta livsglädjen!

Ibland är livet outhärdligt, ibland så förunderligt starkt och levande.

Ta för dig - och ta emot!

Kram från Camilla

Anonym sa...

Vad glad jag blir av att läsa att det vänt för dig! Och bilderna - fina. Allra helst äpple-bilden.

Ha det gott
a.

Anonym sa...

God morgon vännen =)
Härligt att dina Ior-dagar har vänt, men man måste ju få ha sådana dagar också, annars skulle man ju inte uppskatta de bättre dagarna =)
Ha en riktigt trevlig helg och må nu riktigt gott =)
lämnar en korg full med helgmys =)
Kramar om =)