2006-09-17

Gjort min plikt...

Okey, jag gav mig... kröp till korset... gjorde min samhällsplikt...

Jag gick till vallokalen idag... gjorde mitt val och nu är det väl bara att vänta, vänta på resultatet... och alla bortförklaringar...

Vem eller vilka jag röstade på ?

Ja, det får nog ändå bli min egen lilla hemlighet ;-)

Ha en fortsatt skön söndagskväll !

2 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon vännen =)

Ja sedan man gjort sin plikt som medborgare så kan man ju inte göra så mycket mera än att vänta och se...ett regering skifte fick vi...om tanten tycker det är bra eller dåligt låter Tant Rut ha osagt =)

Ha en riktigt bra dag,
lämnar en frukostkorg här hos dig =)
kramar, din vän Tant Rut

Anonym sa...

Good morning..o välkommen till en ny arbetsvecka..! yahooo..

Nu har jag äntligen fått läst en del av dina senaste bloggar här - som vanligt många intressanta tankar min vän! Många funderingar att instämma i...hmm...fler timmar på dygnet vore en GÅVA...jag känner klart igen mej i ditt resonemang där - tid för reflektion känns allt mer nödvändigt..men eftersom Livet nu består av ett visst antal givna timmar var dag, så FÖRSÖKER jag stuva om dem i en förpackning där EGEN TID oxå får plats..hmm...ett dagligt slit dock..Man kanske skulle ta det där planet som du oxå skrev om???...fly away! =o)

Nu skall jag ta mej en liten promenad med lurarna på - vaknade nyss efter en så underlig dröm med en stor klump av obehag i magen...Då är en promenad o glad musik i öronen en bra idé, det vet jag i alla fall...man lär sej.. ;o)

Önskar dej en go´ start på veckan - med alldeles lagom tid för ALLT ;o)

//Mia