2006-11-01

Inte kul...

Hemresan från jobbet idag blev inte kul... ett full ständigt kaos i trafiken eftersom snöfallet tog fart igen strax innan rusningstrafiken började... det var tvärstopp överallt...

Det största problemet av allt är dessa så kallade "Dragspelsbussar" som Stor-Stockholms Lokaltrafik "envisas" med att ha i trafik... helt hopplösa vintertid eftersom de oftast inte orkar upp för hala backar när det snöar... de bara kanar bakåt och böjs/kläms ihop precis vid själva "dragspelet"...

Vilket gör att de, för det första inte kan komma vidare framåt alls... för det andra, effektivt spärrar av hela breddan av vägbanan och ingen, absolut ingen kan komma förbi... och de enorma köerna är ett faktum.

Den hemresa jag i normala fall klarar av, med bil, på ca. 40-45 minuter i rusningstid... Ja, den tog idag drygt 2 tim och 45 min !

Jag tror banne mig det var rekord !


God natt & Sov gott !

1 kommentar:

Milla sa...

HUWA, jag är glad att jag jobbar hemma... här hos oss 10 mil bort har vi inte fått nån snö alls knappt, pyttelite bara och solen har lyst. Jag är glad att jag slipper åka, just denna tid då många chansar och åker med sommardäck är extra farlig. Hoppas det blir bättre imorrn!