2006-05-08

Pling i rutan...


Tjaaa... vad ska man säga, jag finner liksom inte riktigt orden men jag måste nog erkänna att vissa småsaker verkligen kan göra en riktigt irriterad.

Satt tidigare i kväll, i förhållandevis lugn & ro, och tittade på TV... TV 4 för att vara mer exakt och försökte hänga med i det senaste avsnittet av "Commander in Chief", vilket för övrigt är en serie som jag tycker är ganska bra.

Vad händer då helt plötsligt ? Jo... ett kraftigt PLING i rutan och från ingenstans hoppar det fram en liten röd ruta med text som visar att något fotbollslag har gjort mål i Allsvenskan! Och detta hände flera gånger under programmets gång...

Men snälla TV4! Inte sjutton är väl alla intresserade att de absolut måste se dessa resultatsiffror i TV-rutan när de ser på en amerikansk dramaserie ? OM man är intresserad av fotbollen så tittar väljer man väl att titta på en kanal som VISAR matchen i stället eller? Nej, sluta med dessa dumheter snarast!

För vad blir annars nästa steg ? Alla typer av, mer eller mindre viktiga, IDROTTSRESULTAT börjar "poppa upp" med en ljudlig signal i rutan... t.o.m kanske även under nyhetssändningar & långfilmer! *ryser vid tanken*

God Natt & Sov Gott !

P.S. Tror ni förstår vad jag tycker om fotboll och liknande ;-)

Inga kommentarer: