2006-05-03

Obegripligt !!

När man till slut får fast den s.k. Hagamannen i Umeå så är minsann tidningarna alerta och det tar inte lång stund innan det finns både namn & bild publicerade - vilket jag tycker är helt RÄTT...

MEN... när man har gripit, och nu åtalar stackars 10-årige Bobbys föräldrar eller när det rymmer en ökänd pedofil från rättspsyk i Stockholm... är det minsann INGEN som visar upp hur de ser ut eller vad de heter !!

NEJ, häng ut dem... skriv ut deras namn, visa upp dessa idioter och avskyvärda människor för allmänheten !

Den som läst i tidningarna de senaste dagarna tror jag förstår varför jag tycker som jag tycker... HUR FAN kan man behandla ett BARN på ett sådant fruktansvärt grymt sätt ??

Då förtjänar de att visas upp och hur jag skulle vilja att straffet ser ut kan ni säkert räkna ut...

I rest my case...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, svårt är det att se logiken i medias namnpubliceringar eller icke.
Fruktansvärd "historia"

Anonym sa...

Samtycker innerligt! Jag är ingen direkt USA fantast, men på den här punkten är dom inte så tokiga ändå...Pedofiler och sexförbrytare namnges och går att finna på Internet - helrätt! Allmänheten har full RÄTTIGHET att få veta om det finns någon i ens närhet som är dömd för brott. Varför ska det hyshas o varför ska dom skyddas - vad med deras offer? Ska de hånas genom att gärningsmännen skyddas - Jag håller med du - ut med namnen!

uppeldad så här framåt småtimmarna avslutar jag nog här innan jag skriver mer ilskna rader =)
Ha det bra!