2006-05-24

Klirr i kassan !

God morgon !

Visst känns det alltid lite bättre när man får påfyllning i plånboken ? Det är alltid samma sak - brist på slantar i slutet av månaden och det är tur att det kommer lite nytillskott idag igen :-)

I övrigt en ganska bra morgon, sovit som en stock och utanför kontorsfönstret lyser faktiskt solen ! Det är dock inte någon riktig värme i luften och det blåser bitvis ganska rejält... får se om det inte blir en liten promenad ute i friska luften på lunchen, om jag nu får någon det vill säga ;-)

Ledigt i morgon och ett besök ute på scoutkårens tävling väntar, men på fredag är det vanlig arbetsdag igen... ska väl inte klaga allt för mycket eftersom en ledig dag "mitt i veckan" kan vara nog så nödvändig.

Jag hoppas att ni andra också får en bra Kristi Himmelfärdshelg och om inget annat inträffar så lär jag väl vara tillbaka här igen på fredag morgon (om inte tidigare), förhoppningsvis kanske med några nya & givande små textrader.


Take care !

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Tierra.. Instämmer ska bli skönt med lite pengar igen..
Och helg igen ja det är väl både skönt och trist.. Blir det för mycket helger ganska tätt som det alltid är den här årstiden så har man till slut inget att göra..
Men nu ska det i alla fall bli skönt.. Önskar dig en fin helg.. Kram Nicki