2006-03-24

Soltecken


God förmiddag !

Jag har för tillfället ingen som helst arbetslust och är dessutom verkar en förkylning vara på väg att drabba min stackars kropp ;-) Passade därför på att surfa runt lite på nätet och hittade lite läsvärt...

Varför är egentligen Soltecknet så viktigt?

Solen är den stora livgivaren. Utan Solen skulle vår planet vara en öde, iskall klump. Det är också Solens position i horoskopet som talar om vilken årstid du fötts i, om din första tid på jorden var solig och ljus eller mörk och kall. Och det gör stor skillnad.

Ditt Soltecken - eller ditt stjärntecken, som man också säger - är grundplåten för din personlighet. Det avslöjar också vilka människor du trivs med, och vilka du helst inte umgås med.

LEJONET (23/7-23/8)

Du är karismatisk, optimistisk och generös. Din inställning till livet är att man skall ta för sig av det, lite som ett smörgåsbord. Ditt tecken tillhör själva Solen och det märks, för du sprider livsglädje omkring dig och du är storslagen på alla sätt. Inget annat tecken är så charmigt som Lejonets, och du besitter också en majestätisk värdighet.

Du har förmågan att få den du umgås med att verkligen känna sig utvald. Du är dessutom mycket allmänbegåvad, så du lyckas för det mesta med det du tar dig för oavsett vad det är.Din största svaghet är på sätt och vis att du tar dagen som den kommer. Din förmåga att vara nöjd och din lättja kan ligga dig i fatet så att du får svårt att komma någonstans.

Om du är född i den kardinala dekaden (23/7-2/8) är du lite mer driven än andra Lejon. Du har klara mål som du strävar mot och du använder dina medfödda ledaregenskaper mer strategiskt än övriga i ditt tecken.

Om du är född i den fasta dekaden (3-12/8) är du värdig men kanske inte direkt energisk. När du vill kan du åstadkomma det otroliga, men mesta tiden är du nöjd med att bara njuta av livet i största allmänhet. Du har enorm charm.

Om du är född i den rörliga dekaden (13-23/8) är du generös, ärlig och uppriktig. Du tycker om utmaningar och eftersom du älskar att vinna sportar du troligen. Du tycker också att långa resor är både spännande och givande.

Vill du kolla ditt eget soltecken kan du göra det HÄR !

Ha en trevlig & skön helg !

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Tierra.. Nu gick det bra.. Vad intressant det var att läsa om soltecken.. Du vet väl att solen är vår planet? Dvs solen är lejonets planet..
jag räknas tydligen att vara född i den rörliga delen.. jag tycker sånt här är ganska intressant faktiskt....
Om du vill ha med något av det jag har om ödessiffra eller något annat här på din tvåa så är det okay för mig att du hämtar det..
Skojigt att din födelsedag är min lyckodag och min är din lyckodag..
ha en jättefin helg nu så hörs vi snart.. kram Nicki

Anonym sa...

Tittar in denna soliga helg och lämnar ett litet avtryck
Hoppas att allt är bra och att förkylningen inte lyckades sätta klorna i dig helt..
Kram
Cina