2006-03-11

Saturday Night


God afton !

Så sitter man framför datorn igen då, eftersom TV:n var ockuperad av "några" som envisades med att kolla på Melodifestivalen... så fick det bli en stund här. Jag hade tänkt få lite tid över för mig själv för att kolla på en film som legat i bokhyllan och väntat ett tag nu, nämligen "Sin City", men det verkar som om den får vänta ett tag till.

Kanske skulle man passa på att leta efter lite användbara bilder istället ? Det är alltid bra att ha några på lager när man ska skriva i bloggen, det blir liksom lite roligare med både text & bild tycker jag och det finns så väldigt mycket bra där ute på nätet att titta på.

I övrigt har det varit en ganska händelsefattig lördag, sov bara lite extra länge eftersom jag var så väldigt trött efter veckan som gått och sedan var det (som vanligt) dags att ta en sväng till Willys och fylla på kylen med lite mat & mjölk... men tror visst att det slank med "lite" godis och chips också för det måste man ju bara ha på en lördagskväll.

Morgondagen ser också ut att bli ganska lugn, inget är inplanerat och det kan nog vara bra med lite extra vila för min onda arm, vilken tyvärr snarast blivit sämre den senaste veckan... antagligen på grund av alltför mycket jobb framför datorn på arbetet. Ska avvakta lite till men det börjar onekligen luta åt ett läkarbesök snart om det inte blir bättre.

Nej, nu måste jag nog ta och avsluta för idag... ska nog ta en värktablett och försöka få lite vila & värme på min arm, med lite tur kanske jag kan få en chans att se filmen trots allt... för nu är väl Melodifestivalen ändå slut för idag ;-)

Ha en fortsatt trevlig helg !

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Tierra! Kul att fler är igång så här på lördagskvällen. Brukar vara ganska dött annars, tycker jag. Olympus E-500 är ingen dum kamera, tror att den fick något pris som årets systemkamera 2005 någonstans. Själv ville jag ha en upplösning på över 10 megapixel och en bra RAW-hantering, så valet föll på Nikon.
Tråkigt det där med din onda arm. Har det väl börjat så kan det vara svårt att bli av med. Jag är förskonad (peppar, peppar) trots att jag varit i databranschen sedan i början av 80-talet och nästan bott framför datorn i alla år. Ta nu och vila din arm och ha en skön söndag. Nu ska jag återgå till min musikstudio. /Varma hälsningar Thor-Björn