2006-03-02

Övertid


*gäspar och ställer ner koppen med kaffe på skrivbordet*

Morning !

*gäspar igen* *tar en klunk varmt kaffe*

Fick lova att jobba över igår kväll... kunden hade en större lansering i ett nytt stort system som "syns" ut mot Internet och naturligtvis började allting krångla redan i går eftermiddag. Våra tekniker försökte lösa problemen allteftersom men det uppstod nya hela tiden... en del låg hos kunden själv och i deras system, andra låg hos oss och orsakades av krånglande hårdvara.

*suckar tungt*

Jag fick lov att ha täta telefonkontakter under större delen av kvällen, både med teknikerna som jobbade och med kunden som försökte lösa sina delar. Först framåt 9-tiden var det mesta löst och vi kom inte mycket längre just då, vi ska fortsätta nu under förmiddagen och förhoppningsvis ska allt vara på plats tills i kväll... bara ett dygn försenat...

*tar en rejäl klunk kaffe och gnuggar sömnen ur ögonen*

Samtidigt som allt detta pågick i går kväll var jag faktiskt på ett annat möte, sommarens läger med scoutkåren skulle planeras vidare och det mesta börjar nu falla på plats. Lägerområdet är bokat & klart, priset bestämt för deltagarna och nu ska vi "bara" planera upp själva programmet under lägerveckan men det brukar inte vara nått större problem.

Alla i planeringsgruppen är engagerade och kommer säkert kunna hitta på massor kul saker för våra barn & ungdomar som ska med på lägret. För egen del kan jag säga att "förhandlingar pågår" när det gäller mitt eventuella egna deltagande ;-)

*ser att kaffet är slut i koppen*

Nej, dags att fylla på kaffekoppen och sedan ringa dagens första samtal till kunden för att kolla om de hunnit påbörja tester av det vi fixade i går kväll. Klockan 9 är det dessutom dags för möte om ett annat system som kunden har och det är bara att försöka hinna förbereda sig inför det också.

Avslutar med att säga... På återseende och
ha en bra dag där ute i Blogglandet !

*loggar ut, tar kaffekoppen, en ciggarett och går iväg...*

Inga kommentarer: