2006-12-27

Vardag igen...

Morning !

Så var det då vardag igen... onsdag tror jag visst det är, lätt att tappa bort när man är ledig lite, och det innebär att det ju faktiskt bara blir tre arbetsdagar denna vecka.

Jo, jag överlevde väl julhelgen denna gång också... men det var nog en av de tråkigare på många år och på många sätt... det innebär att julklappsfacit i år hamnade på fyra klappar, varav en värmekudde innehållande bovete, blev den bästa... i övrigt inget "roligt" alls... men det är väl kanske så det är... att vara vuxen ;-)

Den bästa stunden i helgen blev faktiskt den där dryga halvtimmen, ensam i bilen med stereon på högsta volym, på väg hem efter att ha lämnat av släkten... sent på julaftonskvällen...

Jaja, jag har lagt undan lite pengar... så min egen "julklapp" blir en tatuering, på vänster överarm, någon gång i mitten av januari när de öppnar igen efter helgerna.

Hmmmm... har väl inte något mer intressant att skriva om just nu, men lär väl få anledning att återkomma snart igen... nu när jag har chansen att få lite tid framför en dator igen...

Ha en bra dag !

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är nog en del av det där att vara "vuxen" - att man oftast inte får sörskilt skojiga presenter.
Å andra sidan är det väl svårt för folk att köpa skojiga presenter till en om det samtidigt är så att man faktiskt redan har så mycket jox att man inte kan komma på nått man önskar sig när de frågar.
;-)

Anonym sa...

Hejhej Tierra!

Äntligen skriver jag litegrann igen...det är med ett visst vemod man återgår till de vanliga rutinerna nu efter lite långhelg. Det blir ju aldrig som man tänkt sig, men jag hade nog hoppats på lite mer avslappning o njutning i helgen som var....nåväl, nästa år firar vi julafton med min familj....det blir väl inte riktigt samma sak när vi är hos J:s sida. Man vill ju vara med sina närmsta o mysa o späka sig...Annars var allt bra, med fina paket och alldeles för mycket mat och godis...Tyvärr lyser vintern med sin frånvaro och det är möjligt att det är därför denna julen inte har kännts som den brukar. Man känner sig lite snuvad på konfekten....hmm..Nåväl - jag vill iallfall önska dej en god fortsättning och passa på att önska ett riktigt gott nyår!! Vet inte om du som jag kommer ha massa löften i lager ;o)

Med en varm kram,
Amo

Ps. Tatueringen låter som en bra investering i dej själv - ser fram emot att se/höra om resultatet och önskar dej lycka till. ...åå jag är alltid sugen på en till...men avvaktar det perfekta motivet ;o)