2006-02-16

Upp i det blå...


Hejsan !

Tar tillfället i akt och skriver lite innan det drar igång ordentligt här på jobbet. När väl gårdagens interna flytt var avklarad så bröt det stora kaoset ut. De flesta av datorerna här krånglade och alla ärenden som vi skulle hantera fastnade i systemet.

Till slut började det dock fungera för ett par av oss och vi kunde ta tag i det som behövde göras. Dessvärre innebar det som ni nog förstår att jag inte direkt fick någon tid över att återkomma hit till bloggen... men, men det är ju så... jobbet går ju faktiskt före ;-)

I morgon får jag lite sovmorgon i alla fall, vi ska ju åka iväg över helgen igen och jag behöver inte vara ute på Arlanda Flygplats förrän kl. 10.30. Planet till Lycksele ska enligt planerna starta 11.30 så jag behöver väl vara där en timme innan och checka in bagaget.

Ska bli kul att få flyga igen, det var ett tag sedan faktiskt, och jag har inte heller tidigare flugit med "propellerplan" så det blir kanske en upplevelse i sig. Väl framme i Lycksele vet vi inte så mycket om vad som kommer hända, det enda som vi vet just nu är att vi kommer få köra snöskoter en hel del under helgen.

Jag hörde dock ett rykte igår om några andra små överraskningar, bland annat något om ett "nattklubbsbesök" i Lycksele... hur nu ett sådant kan se ut ;-) För oss Stockholmare (med lite fördomar om Norrland) kanske det innebär ett besök på den lokala pizzerian, en stor stark (självklart Norrlands Guld) och en Pajala Sunrise (Hembränt med en falukorvsskiva).

Var faktiskt tvungen att gå in på
Eniro.se i går kväll för att kolla var Lycksele faktiskt ligger, visade sig att det ligger i höjd med Umeå men lite "inåt" i landet. Lär som vanligt få anledning att återkomma i början av nästa vecka och berätta mer.

Eftersom jag även denna vecka knappast kommer komma åt en dator fr.o.m. ikväll så får jag väl göra som sist och säga...

Ha en riktigt trevlig helg !

för det ska jag ha :-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jisses va skoj det låter med snöskoteräventyr i Lycksele. Tror ni kommer få det skitskoj, hoppas det i alla fall ;) Ha en fin helg. Kram/Anna

Anonym sa...

Trevlig resa gubben =)
Och ha en trevlig helg.

Kram kram

Anonym sa...

Hoppas du får en skön helg, med mycket god mat, gott att dricka & härliga äventyr - njuuuut för mig med!
P&K! ;)

Anonym sa...

Ha en bra helg upp i norr..
Klar fördel att åka så här års..
Inga mygg o knott..Mkt bättre med snö o skoter om jag får säga vad jag tycker.
Ha det så bra du bara kan. Ser fram emot en reseberättelse efter helgen.. Höra om fördommarna försvunnit osv.
Jätte kram
Cina/Brummelisa

Anonym sa...

Finns det någon gång som datorer inte bråkar? Sneglade lite avundsjukt på statistiklistan... Undrar om spaces har nån sån funktion... Antagligen inte.
Trevlig helg!
/Linnéa

Anonym sa...

Ojojoj vad det låter skoj!!! *hihi* drog på smilbanden rejält över dina fördomsfulla tankar om ett nattklubbsbesök i Norrland...kunde inte annat än o skratta hejdlöst. Det där med Pajala Sunrise var helt nytt för mig, men låter ju väldigt exotiskt !
Hoppas ni har riktigt riktigt skoj i Lycksele och jag ser verkligen fram emot att höra mer om denna fabulösa resa långt upp i norr ;o)

Kram på dej!!! =)