2006-06-20

Vitt & Svart

Som en strid som utkämpas på ett schackbräde... vitt mot svart... gott mot ont... glädje mot sorg... liv mot död...

Ingen lätt strid att gå vinnande ur... mera sannolikt är att bägge de stridande parterna förlorar... och vad är då vunnet ?

Kanske viljornas kamp... på ett mer övergripande plan... som ingen av de stridande parterna förstår... eller har förstånd att avsluta...

Tankarna snurrar vidare... mer förvirrade än någonsin...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Aj, ser ganska otäckt ut ju!
Hoppas det inte är fullt så otäckt som det ser ut!
Skulle annars bara hasta in och tjoa lite:
Midsommar, midsommar - trevlig, trevlig!
Eller nått sånt.
=)

Anonym sa...

Hej Tierra.. Tack för din hälsning.. jag mår verkligen pyton så idag fick jag ändan ur vagnen och har äntligen beställt tid hos doktorn för min infektion.. Och då fanns det ingen tid på minst en vecka.. typiskt mig att vänta till det blir riktigt akut..
Så jag är dödstrött det blir en munter midsommar.. Sen är jag lite less på min space gissa varför.. jo det bara dräller in italienare spanjorer kineser osv.. fattar absolut ingenting..
Det började sen msn trixade och gjorde om nu igen dom har ändrat på albumen..
Jag blir helt trött i huvudet av att försöka prata engelska när jag inte direkt är något proffs..
och dom kinesiska sidorna ska vi inte diskutera dom har bara rutor istället för text eftersom vi inte har kinesiska i våra datorer..
Men däremot så skriver nästan ingen av mina vanliga bloggvänner här i sverige dom svarar knappt på tilltal.. lite märkligt..
Så jag tänker göra så att dom som inte svarar mig när jag skriver dom tar jag bort från min blogglista.. och råkar dom skriva någongång ja då har man ju adressen i bloggen.. på så vis sanerar man ju listan och har bara eliten kvar..
Jag säger Glad Midsommar nu för vet inte hur jag mår resten av veckan.. Kram Nicki