2006-06-01

Taking a break !

Svårt beslut... att ta en paus...

Tankarna snurrar, så mycket som behöver redas ut... som inte kan skrivas, inte heller sägas... inte här eller någon annanstans...

Vill dock inte låta alltför negativ, för det finns många ljuspunkter också.... någonstans, någon gång...

Positivt & negativt... motpoler som inte kan mötas... inte utan mycket kraftiga reaktioner... och det är väl det som är det svåra...

Take care, all my friends !

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Tierra! Tråkigt att du tar en paus, men jag förstår dig helt och fullt. Ta tid på dig, samla tankar och idéer, och kom tillbaka när du känner för det. Stark och inspirerad. Varma hälsningar Thor-Björn

Anonym sa...

Hoppas du känner dig redo för att vara tillbaka snart....

kram
/M

Anonym sa...

Hej..
Hoppas verkligen att det negativa du skriver om kommer att försvinna så snart som möjligt.
Om du behöver så ta ett break.
För mig räckte det med en vecka borta från bloggen så kändes det bättre att skriva igen. Men iof vet jag inte vad som ligger bakom ditt beslut. Hoppas bara att allt blir bra..
Ha det så gott du bara kan
Cina

Solprinsessan Anna sa...

Dina ord den senaste tiden har förvarnat om "något". Kanske stanna upp, omge sig med vänner, fysiskt, landa i nuet och bara vara där en stund. Bara låta allt ta den tid det tar. Andas.

kram
a.

Anonym sa...

Hej Tierra.. paus eller inte så vill jag önska dig en fin Pingst..
Kraaam Nicki

Anonym sa...

Hej vännen
Nu är skolan äntligen över..och det säger jag med undertryck för de här två sista veckorna har varit riktigt tuffa och som ett brev på posten så ligger jag nu sjuk, efter all press o stress har släppt. Men jag är sjuk med ett litet leende på läpparna ändå =) Jag hoppas snart att jag ska få tillbaka lite krafter så att jag kan synas lite mer på min sida och få lite energi till att vara social och mänsklig igen ;o)

Jag är jätteglad att du och andra har stöttat mej och din tumme har jag alltid kunnat lita på i tentatider - tack!

Det var tråkigt att se att du tar lite paus, men det behöver vi alla då och då, ibland när vardagen blir för svårhanterlig och jobbig. Jag hoppas bara att det ordnar sig för dej på bästa sätt och att i slutändan blir lycklig och finner en bra lösning.
En stor kram till dej!
Amo

Anonym sa...

Hej Tierra.. Tack för hälsningen.. Nej Empatibloggen gällde inte mig själv.. är bara så less på att det är det enda man får se i alla media numera något nytt varje dag..
Önskar dig nu en fin National-Dag..
Stor kram Nicki