2010-12-31

Gott slut...


Så här dags på året, med bara 12 timmar kvar av 2010, är det väl vanligt att man brukar försöka sammanfatta året som har gått... och det är minsann inte alltid särskilt lätt...

2010 blev nog ett av de mest omvälvande åren i mitt liv... ett år fyllt av, minst sagt, många olika händelser och insikter... en del som tog slut, annat började... mycket som rörde om i både kropp & själ... en del positiva skeende och andra som var fyllda av både frustration och tårar...

MEN, nu står jag här (trots allt & mot många odds) - på den andra sidan av det som var... och nu ser jag med tillförsikt in i 2011, ett nytt årtionde, för det kan faktiskt bara bli bättre nu... nu SKA det bli bättre !

Ett stort & varmt TACK till alla er som funnits där, under resans gång - i vått & torrt - med stöttande ord & handling... Utan vissa av er, så hade jag nog ärligt, inte varit här (i livet) idag... Återigen TACK !

Med dessa ord säger jag - GOTT SLUT & GOTT NYTT ÅR !

//Thomas

1 kommentar:

Indriel sa...

Ja du. det har onekligen varit ett tämligen tufft år. Jag är med dig på det. Alltså säger jag som du gör; nu skall det bli bättre! Vi fortsätter att hjälpas åt framåt tycker jag.
Gott slut och god början vännen!
Du har tagit STORA kliv detta år.