2011-04-29

Livstecken & Vårtecken


Jodå, jag lever än... våren HAR verkligen kommit nu... och det finns en hel del ljuspunkter att se fram emot under våren, sommaren och hösten... och det känns mycket bra :-)

I början av juni blir det en 4-dagars resa till Island... ett sedan länge efterlängtat resmål och nu blir det faktiskt av, till slut... DET ska bli mycket spännande och roligt att få besöka denna mytomspunna ö.

I sommar väntar en bilsemester inom vårt avlånga land och om allt klaffar så kommer det bli besök på bl.a. Västkusten, i Halland, Skåne och på Gotland.

Det var några år sedan jag hade chansen att åka dit, så det är också något jag ser fram emot med stor glädje... förhoppningsvis innebär det också ett besök hos en av mina absolut bästa vänner och hennes familj :-)

Redan nu vet jag också... att även hösten kommer innehålla minst en riktigt rolig ljuspunkt... jag lyckades med viss tur boka ett par biljetter (på parkett) till en av Lars Winnerbäcks konserter på anrika Cirkus, Stockholm, i mitten av oktober... det ska bli en riktigt trevlig upplevelse att få se & höra :-)

På återhörande och ha nu en riktigt trevlig Valborg !

//Thomas

Inga kommentarer: