2011-03-14

Ibland MÅSTE man se det mest obehagliga...


Vissa saker vill vi nog inte se, vissa saker vill vi nog helst av allt glömma bort att de faktiskt händer, vissa saker vill vi bara inte veta om... MEN, om inte vi som är vuxna orkar se, orkar lyssna, orkar ställa upp...Hur ska då ett barn orka berätta om det allra vidrigaste och hemska... Vi MÅSTE våga se, våga lyssna och, inte minst, agera... för vår egen och barnens skull !

"Valentin Barts kontroversiella film ”Skuggornas barn – en ny gryning” är ett skrämmande vittnesbörd från tre unga människor som talar klarspråk kring de övergrepp de har utsatts för. Filmen har mött på hårt motstånd och alla tillfrågade har hittills vägrat att befatta sig med den och än mindre visa den. Men hur obehagligt innehållet än är så berättar filmen om den verklighet som många barn dagligen tvingas genomlida."

Kanal 24 visar nu, för allra förstå gången offentligt, denna starka och berörande film, vilken jag hoppas att ni alla tar er tid och mod se... Fortsätt sedan gärna att dela information om filmen vidare - detta ÄR och förblir ett mycket viktigt ämne som måste uppmärksammas !

Till filmen: Skuggornas Barn - en ny gryning

Se också filmen om filmen: Klarspråk - om filmen Skuggornas Barn

//Thomas

Inga kommentarer: