2008-07-02

Tyvärr har jag nu...

S E M E S T E R S T Ä N G T !

Hoppas ni får en trevlig och skön sommar !

//Tierra

18 kommentarer:

Anonym sa...

Kikar in och önskar dig en trevlig semester.

/ lotta

malve sa...

Hoppas att du får en skön ledighet med lugn och ro!

Jag är dålig på att kommentera jag med :)
Kram

Anonym sa...

Skaffa dig en bra semester!!! Lite trist att du ska ha semesterstängt....men jag får överleva=) Den som väntar på något gott.....=)))
stor kram till dig!

Anonym sa...

Hoppas du får en jätteskön sommar! Passa på att vara lite crazy du också :-), rekommenderas :-)

Hakuna matata, vännen!

Anonym sa...

Hoppas du får en underbar semester med både lugn,ro samt en massa positiva upplevelser. Hoppas på att få se dig här snart igen, och att ledigheten då har gett dig en massa ny kraft!
En massa semesterkramar
/M

Anonym sa...

Glömde skriva - vilka underbara kattbilder!
kram

Admin sa...

Hej Tierra,
önskar dig en trevlig semester. Tack för ditt besök och ta hand om dig.
Soliga hälsningar / Marion

Anonym sa...

Jag tror nog att du narras lite när du säger att du inget har att skriva... för du har alltid tankar och funderingar. Men det är däremot jäätebra om du hjärna förbereder semesterläge...

Du förtjänar verkligen en lugn och harmonisk och fullständigt otroligt njutningsfylld sommar!


kram
a.

Anna K. sa...

Ha en underbar semester och försök att njuta så mycket du kan.
Kram på dej/anna

Anonym sa...

Jag önskar dig en riktigt fin semester med många fina minnen att bära med dig i höstrusket.
Kram Annelie

Gisan sa...

Jag hoppas att du kommer ha det just så skönt som det ser ut på bilden. Kramar...

Anonym sa...

Jag kommer säkert att titta in här dagligen ändå och se om du skrivit något. Nu är jag tillbaka och skall jobba i 3 veckor. Känns superjobbigt men jag ser det som en övning att klara av att vara helt själv och våga vara i ensamheten.
Tänker på dig och undrar hur allt går. Du vet att jag finns här. Kämpa på nu. Allt måste dock få ta sin tid. Nu ska jag läsa ikapp mig här. När är du tillbaka här? Åtminstone lite? KRAM

Anonym sa...

Tjena Tierra

Hoppas du får en underbar (possitiv) semester, och att nå'n gång skriver i bloggen..semester har man ju från jobbet som du vet ;)..alla behöver semester, men kanske inte frpn allt, om du förstår vad jag menar.

Tänk nu possitiva och ljusa tankar när du är ledig..även om det kan kännas svårt..(ge det svåra en rak höger) jag har lärt mig genom andra och till en viss del mig själv, att ju mer svart man ser och talar om, ju svårare är det att se det ljus i det svarta, och då blir man "slav" i eländet..du har så mycket mer att ge, så mycket glädje, fast det mörka och lessna tar lite överhand i ditt liv just nu...så lova mig att ge det där olustiga en rak höger följt av en uppercut, och skicka det där det hör hemma, för inte är det hos dig iaf.

NJUT, av tillvaron som ledig..ja, jag vet att det kan vara svårt, men svårt är ett tillstånd man sätter sig i själv..ingenting är omöjligt..utom det omöjliga.. det vet du väl.

Magnus

Anonym sa...

Ja, då var man inte helt ensam ute i den "STORA blogglösheten". Även Du har tagit semesterfritt lite.
Som du märker, Tierra min vän, så kan jag inte helt vara i TOTAL BLOGGLÖSHET men skriver inga egna inlägg utan iakttar andra och kommenterar lite slött här-o-var.

HOPPAS INNERLIGT ATT DINA BATTERIER BLIR FULLADDADE OCH ATT DU HAR NYA KRAFTER ATT SATSA EFTER SEMESTERN!
Du är ingalunda glömd och jag har tänkt åtminstone maila men ...ännu har det tyvärr inte blivit av diverse anledningar...

HaDeBäst och sköt väl om dej!

vännen Socrate

stella sweden sa...

- tror inte du kan hålla dig borta härifrån vännen!

Anonym sa...

Hej Tierra! Vännen Socrate lyckas inte helt med sin TimeOut, som du märker...men inga nya inlägg i alla fall - på ett tag. Kolla lite i smyg på andras bloggar kan man ju tillåta sig mitt i natten...när världen sover...eller i alla fall stora delar av den...utom södra halvklotet, för de har ju dag just nu...och många är de som bor där så...(svammel-svammel!)
Hoppas hur som helst att du kan njuta riktigt av semestern och att krafterna kommer åter i dina batterier...och då menar jag både de fysiska och de själsliga batterierna!
Ha De Gott önskar vännen Socrate!

Anonym sa...

Hej! Hoppas du har det bra? Funderar på hur du har det.
Håller just nu på att försöker få bort alla virusvarningar från min blogg med hjälp av blogg.se. kan du kolla om det har blivit bättre snart när du tittar på min blogg? Kram

Anonym sa...

Hur går allt för dig? Nu blir det min tur för 2 veckors semester...