2009-03-04

Plugghäst ?

Gamla människan... inte ska väl jag... ;-)

JO... så får det bli... jag ska söka in till Högskolan i Jönköping till hösten... 7,5 högskolepoäng, antingen i "Digital bildbehandling" eller i något som kallas "Visuell kommunikation".

Visst, det är det en distanskurs... via nätet... men den den går att tillgodoräkna som vilken annan högskoleutbildning som helst... och den avslutas med en examination...

Så om jag nu bara kommer in... så kanske jag blir en plugghäst på gamla dar... det trodde nog ingen, inte ens jag själv...

//Tierra

3 kommentarer:

Anonym sa...

Heja!!!
Jag är faktiskt lite avundsjuk på att du vågar och gör något! Har själv haft lust, men har alltid sviktat, både beroende på sviktande självförtroende och ekonomi.
De verkar ha så höga krav på förkunskaper också (enligt mina mått mätt).

Men jag önskar dig all lycka!

stella sweden sa...

Hallå så klart du ska, när jag vart fyrti så gick jag en tvåårig konstutbildning...it´s never tooo late! Det finns de som debuterat som konstnärer när de är över nittio! Livet är till för att levas o prova på nya saker hela tiden...mitt motto...stå inte still!

Kram!

Anonym sa...

Vad kul! själv har jag ju på med något som inte låter lika kul och kreativt....vetenskaplig metod....men ibland i små stunder är det riktigt spännande....men bara små stunder. Jönköping! Intressant.....är den helt på distans? Eller ingår det något litet besök.....? Fika kanske?