2006-04-23

1 vecka kvar

Go´kväll !

Trodde någon att det skulle bli lite lugnare nu ? Nej då, inte alls... idag är det precis 1 vecka kvar till Valborgsmässoafton och planeringen har pågått sedan en längre tid inför detta evenemang som vår scoutkår numera har tagit över.

Jag är inte direkt inblandad i själva planeringsjobbet, det har vi en speciell grupp för, men jag har i alla fall lovat att sköta om ett godisstånd under hela kvällen inkl. de förberedelser som krävs. De som läser min blogg lite då & då kanske kommer ihåg ett inlägg den 2:a april som bl.a. handlade lite om inköpen av det godis jag ska försöka sälja under Valborgskvällen.


Måste faktiskt säga att jag ser fram emot detta, för det är riktigt kul att stå där och dessutom är det ju en god insats för scoutkåren och dess verksamhet. Det enda hotet är som vanligt vädret och det är ju alltid lite tveeggat, BRA väder = många besökare och mycket busliv på natten... DÅLIGT väder = få besökare och trist stämning.

Jag hoppas dock nog ändå på det förstnämnda, för det brukar ju trots allt ändå bli en ganska så trevlig tillställning även om det är lite fler överförfriskade besökare (i olika åldrar) på plats.

Som slutlig information denna kväll kan jag meddela att jag FAKTISKT fick sova ända fram till kl. 12 idag... det tillhör definitivt inte vanligheterna ;-)

I morgon är det jobb som vanligt och jag hoppas kunna återkomma någon gång under veckan...


Ha en fortsatt trevlig kväll !

3 kommentarer:

Anna sa...

Hej, såg att du har besöksstatistik från susnet. Hur tusan ser koden man ska klistra in ut för att man ska få med texten med "Besökare nu" m.m.

Vore jättesnällt om du ville kika in på min blogg och tala om det i en kommentar eller maila mig

Anonym sa...

Härligt att du fick en ordentlig sovmorron du!
Valborg, uj, det är ju alldeles för snart det!
Brukar väl vara den stora röjarhelgen, i vart fall - om som du säger - det blir vackert och varmt.
Nått år tror jag till och med de unga slingerbenta skarorna lyckades välta ett helt träd här i parken. Plus att det hände lite av varje annt än mer otrevligt.
Fast efter det året har det väl nästan varit fler poliser än ungdomar i parken . .. .
Och därtill regnigt och kallt.
FÅr se hur det blir i år.
=)

Anonym sa...

Hej..
Nu är en ovanlig helg till ända...
Vardagen knackar på och man får väl göra lite nytta..
Ska bara övertala kroppen att röra sig först *hehe*
Ha en bra dag.
Kram
Cina