2006-03-07

Köldknäpp !


*hackar tänder*

Mo.. morr...morning !!

Ojoj, vilken vinter vi har här i Stockholm... det var nog många år sedan vi hade snö i en enda lång obruten period, om jag minns rätt har det nu legat snö på marken sedan nyår... drygt 2 månader och just idag verkar våren verkligen vara långt, långt borta.

Vår termometer visade -16 grader nu kl. 6 när jag var ute med hunden och det är minsann ingen lek, kändes mycket kallare än de 20-25 minusgraderna vi hade i Lycksele för ett par, tre veckor sedan i samband med Skoterresan. Självklart beror det på att vi har en helt annan luftfuktighet här nere och det betyder mycket när temperaturen faller neråt.

När jag skulle välja en lämplig bild till dagen lilla inlägg stod jag i valet mellan en vacker bild på en snödroppe, en sorts första föraning om den kommande våren, eller en riktigt läcker bild med massor av snö & frost. Det fick, som ni ser, bli det sistnämnda och jag sparar därför lite till på bilden med snödroppen eftersom den nog kan komma till användning lite längre fram.

Jag kan också passa på att nämna att jag börjat få lite beslutsångest... känner mig inte riktigt som hemma här på Blogger.com och gjorde därför ett inlägg i min gamla vanliga blogg på MSN Spaces i går. Vet inte ännu om det innebär något... men det kändes ändå rätt OK att skriva där igen och jag vet att några av mina bästa bloggvänner finns kvar där och fortsätter sitt skrivande.

Jag vet att jag varit väldigt dålig på att hälsa på hos många av er (som brukar besöka min sida) och den enda ursäkt jag har är att det fortfarande är extremt mycket att göra på jobbet, kommer hit oftast vid kvart över 7 och åker inte hem förrän vid halv 6-tiden på kvällen. Det innebär väldigt lite tid under dagarna att kolla bloggar eller prata med någon via MSN.

Trist men sant och jag hoppas fortfarande att arbetsbelastningen ska minska något så det åtminstone finns tid för en liten paus då & då. Försöker dock alltid hinna läsa lite hos er andra varje morgon innan alla andra hittat in här på kontoret och telefonen börjar "gå varm".

Vilket den naturligtvis gör just nu... måste därför avsluta och säger därför som så ofta förr...

Ha en riktigt skön dag !

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej
Kan inte annat än glädja mig lite i förtid vid tanken på att du kanske hittar tillbaka till msn spacen igen..
Du är saknad där det kan jag lova dig
Kramiz
Cina